5 bin oyuncak İdlip’te dağıtıldı

5 bin oyuncak İdlip’te dağıtıldı

Sivas Belediyesi bünyesindeki Hayat Ağacı Derneği tarafından toplanan 5 bin oyuncak Suriye’nin İdlip kentinde çocuklara dağıtıldı

Hayat Ağacı Derneği’nin geçtiğimiz aylarda düzenlendiği oyuncak kampanyası kapsamında Sivas’ta hayır sahiplerinin bağışlarıyla temin edilen toplam 5 bin oyuncak yerlerine ulaştı. Suriye’deki öksüz ve yetim çocuklar için gönderilen oyuncaklar İdlip’te bir Kur’an kursunda kız ve erkek öğrencilere dağıtıldı. Oyuncaklar, savaşın çilesini, anne ve babasızlığın çaresizliğini küçük yaşta omuzlarında taşımaya çalışan çocukların yüzünü güldürdü.Hayat Ağacı Derneği’nin, Suriye’deki mazlum halka yönelik periyodik olarak düzenlediği yardımların ulaştırılmasında her zaman emek, katkı ve destek sağlayan bölgedeki yardım gönüllüsü Ahmet Tavil, oyuncakların köylerde ve yetimhanelerde dağıtıldığını belirterek yardımları gönderen Sivas halkına her zaman duacı olduklarını söyledi.

SİVAS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN