Afrin şehidinin ismi okulda yaşatılacak

Afrin şehidinin ismi okulda yaşatılacak

Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nın 3’üncü gününde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nın adı memleketi Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde yaşatılacak

Çalapverdi İlkokulu/Ortaokuluna Afrin şehidi Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı isminin verilmesi amacıyla tören düzenlendi. Törene şehit ailesi, Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan Belediye Hamdi Erdal, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törene şehidin eşine ve kardeşine Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim edildi. Okulda şehidin adına düzenlenen şiir ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Okul öğrencilerinin oluşturduğu kısa film ve sunum izlendi. Ardından okul girişine, şehidin anısına yapılan anıt kurdele kesimiyle açıldı.

SİVAS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN