AK Parti Giresun Milletvekili Geldi’nin Suşehri temasları

AK Parti Giresun Milletvekili Geldi’nin Suşehri temasları

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi Suşehri ilçesini ziyaret etti

Sivas’ın vadide bulunan Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçe yöneticilerinin katılımıyla düzenlenen Yerel Yönetimler Vadi İlçeleri Değerlendirme Toplantısına katılan Geldi, sorumluluk bölgelerinde istişareler yapmak amacıyla Suşehri’ne geldiklerini kaydetti.İlçe belediyesi konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Geldi,"Sorumluluk bölgemizdeki ilçe belediyelerimizi yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek ve istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamaktır. İnanıyorum ki AK Parti’nin hizmet kervanının en önemli karargahı durumunda ki Suşehri ve vadi de bulunan Akıncılar, Gölova ve Koyulhisar ilçelerimizde devlet yatırımlarımızla birlikte hizmetler devam ediyor. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarına, Başkan yardımcılarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.Seçmenlerin her zaman haklı olduğuna işaret eden Geldi, halkın istek ve taleplerine kulak verilmesi gerektiğini söyledi.Soru ve cevap şeklinde süren toplantıya, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, AK Parti ilçe başkanları ve yöneticileriyle birlikte, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

SİVAS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN