Çöp kutusunun başında meyve beklediler

Çöp kutusunun başında meyve beklediler

Sivas’ta mevsimlik işçi olarak çalışan 5 kişilik Güllüoğlu ailesinin marketlerin çöpe atacağı meyveleri çöp konteynerinin başında beklemeleri görenlerin içini sızlattı

Karabük’te yaşayan Güllüoğlu ailesi çapa yapmak için mevsimlik işçi olarak Sivas’a geldi. Burada tarlalarda çalışan aile geçim sıkıntısı nedeniyle çöpten yiyecek toplamaya başladı. Tarladan geldikten sonra akşam karanlığında çöplerde yiyecek toplayan ailenin çöp konteyneri önünde marketlerin çöpe atacağı meyveleri beklemesi görenlerin içini sızlattı.Eşi Sevda ve çocuklarıyla çöp konteynerinin başında bekleyen 32 yaşındaki baba Tuncay Güllüoğlu Sivas’ta çadırda Karabük’te ise kirada yaşadıklarını söyledi. Tarlada çalışmak için Sivas’a geldiğini anlatan Güllüoğlu, "Çöp konteynerine yiyecek toplamaya geldim. Market çöpe erik falan döküyor. Bizde onları alıp eve götürüp yiyoruz" dedi.3 tane çocuğu olduğunu belirten Güllüoğlu, "Kızım utancından buraya gelmedi. Utanıyor bu durumdan o yüzden sokaklara gelmek istemedi. Çadırda kaldı" diye konuştu.

SİVAS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN