Dondurucu soğukta sürpriz evlenme teklifi

Dondurucu soğukta sürpriz evlenme teklifi

Sivas’ta esnaflık yapan Yiğit Küçük Oğuzsoylu, kız arkadaşı Yıldız Deniz Yavaş’a karlar altında dondurucu soğukta arkadaşlarının yardımıyla sürpriz evlenme teklifi yaptı

Sivas’ta yaşayan 26 yaşındaki Yiğit Küçük Oğuzsoylu geçen yıl arkadaşlarının aracılığıyla tanıştığı Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü 3. sınıf öğrencisi kız arkadaşı Yıldız Deniz Yavaş’a sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Evlenme teklifi hazırlığı yapan Oğuzsoylu arkadaşlarında da yardım istedi. Bunun için cep telefonu üzerinden iletişim grubu oluşturan Oğuzsoylu arkadaşlarının Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde hazırlık yapması için kız arkadaşını konsere götürdü. Müzenin bahçesini balonlarla süsleten ve arkadaşlarına ’Gülüşüyle göğüs kafesinde çiçekler açtıran kadın benim evlenir misin’ pankartı açtırdı. Oğuzsoylu daha sonra organizasyondan haberi olmayan kız arkadaşını müzenin bahçesine getirdi. Erkek arkadaşıyla müzenin bahçesine gelen Yıldız Deniz Yavaş sürpriz karşısında şaşkına döndü. Meşalelerin yakılmasıyla birlikte Oğuzsoylu elindeki çiçeği kız arkadaşına verip önünde diz çökerek evlenme teklifi etti. Evlenme teklifi karşısında şaşkına dönen ve mutlu olan Yavaş evlilik teklifi eden erkek arkadaşına ’evet’ diyerek evlenme teklifini kabul etti.Evlenme teklifini için uzun süre hazırlık yaptığını belirten Oğuzsoylu,"Teknoloji bizi kurtardı. WhatsApp’tan bir grup kurduk. Sağ olsunlar arkadaşlarımız yardımcı oldular. Herkese çok teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız olmadı. Tanışalı bir yıl oldu. Arkadaşlarımızın vasıtasıyla tanıştık. Kader çıkarttı karşıma. Mutluyuz. Rabbim tamamına erdirsin" dedi."En güzel soğuk bu soğuk"Hayalinde kurguladığı evlenme teklifini aldığını söyleyen Manisalı Yıldız Deniz Yavaş, aynı zamanda hayatındaki en güzel soğuğu da yaşadığını belirtip,"Konserden geliyorduk. Hiç aklıma gelmedi. Bütün arkadaşlarım burada o yüzden çok mutluyum. Tam hayalimdeki evlilik teklifiydi diyebilirim. Sivas’ın belki de bana 3 yıldır en güzel günü budur. Bu soğuğa rağmen en güzel soğuk bu şuanda. Manisa’dan gelip Sivas’ta olmanın en güzel günü bugün" şeklinde konuştu.Çift, daha sonra dondurucu soğuğa ve yağan kara rağmen müzenin bahçesinde arkadaşlarıyla birlikte halay çekti.

SİVAS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN