Kadınlar iş hayatına kazandırılıyor

Kadınlar iş hayatına kazandırılıyor

Bünyesindeki eğitim, kültür ve yaşam merkezlerinde her yaştan insanı sosyal hayata entegrasyonu ve meslek edinmelerine yardımcı olan Sivas Belediyesi, Şeyhşamil Kadınlar İş Geliştirme Merkezi ile farklı bir konseptte hizmet sunuyor

Organize Sanayi Bölgesi’ne vasıflı eleman yetiştirmek için sanayi tipi makinelerle İŞ-Kur destekli kursların düzenlendiği merkezde kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor. 150 öğrenci kapasiteli merkezde, el sanatları, nakış, hazır giyim, sanayi makineleri ve mefruşat gibi kurslar tamamen ücretsiz düzenleniyor.Tekstil üzerine üretim yapan fabrikalara vasıflı eleman yetiştiren merkezde 35 adet sanayi tipi makine bulunuyor. 1 Ekim tarihinde başlayacak olan düz dikiş makineci kursu için kayıtlar devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki dönemde verilen kurslara 18-45 yaş arası kadınlar başvurabiliyor.

SİVAS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN