Minik öğrenciler okulu boyamaya yardım etti

Minik öğrenciler okulu boyamaya yardım etti

Sivas’ta minik öğrenciler okullarının duvarlarını süsleyen Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 3’ncü sınıf öğrencilerine yardım etti

Anaokulu öğrencileri boyalı elleriyle okul duvarlarına resimler yaptı.Anaokulunun duvarlarındaki boya ve süsleme çalışmalarını Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencileri yaptı. Üniversite öğrencilerinin yaptığı çalışmalara minik öğrencilerde destek vererek el boyaması yaptı. Okul duvarlarını boyayan minik öğrencilerin çalışma sırasında son derece keyifli oldukları görüldü.Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Ahmet Çevik, okuldaki çalışmalara destek veren öğrencilere ve hocalarına teşekkür ederek eğitimde kaliteyi en üst seviyeye çıkartmak için çalıştıklarını söyledi.Öğrenciler adına konuşan Gamze Koldaş ise zevkli bir çalışmayı tamamladıklarını belirterek,"Zübeyde Hanım Anaokulu fakültemize yapmış olduğu talep üzerine Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim 3’üncü sınıf Öğrencileri olarak ders hocamız Filiz Çatıroğlu tarafından yönlendirildik bu okula. Zübeyde Hanım Anaokulu duvarlarına etkileyici ve eğitici resimler tercih ederek zevkli ve güzel çalışmalar yapmış bulunmaktayız." şeklinde konuştu.Program sonunda Okul Müdürü Ahmet Çevik üniversite öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti.

SİVAS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN