Öğrencilerden Hayat Ağacı Derneği’ne yardım

Öğrencilerden Hayat Ağacı Derneği’ne yardım

Sivas Gazi Osman Paşa İlkokulu, öğrencileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Hayat Ağacı Derneği’ne yardımda bulundu

Sınıf öğretmeni Yücel Budak, 2-B Sınıfı öğrencileri ile Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret ederek, topladıkları yardımı teslim etti. Kumbara ve yanlarında getirdikleri zarfların açılıp sayılmasının ardından toplam 473 TL yardım topladıkları tespit edilen öğrenciler, Gıda Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerin topladığı yardım için sınıf öğretmeni Yücel Budak’a bağış makbuzu verildi.Gazi Osman Paşa İlkokulu öğretmeni Yücel Budak, her yıl olduğu gibi bu yıl da birinci dönem maddi yardım toplayıp teslim ettiklerini belirterek, ikinci dönemde ise hikaye kitabı ve oyuncak yardımı ile Hayat Ağacı Derneği’ne destek olacaklarını söyledi.

SİVAS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN