Sevgi Evlerinde kalan çocuklara diş taraması

Sevgi Evlerinde kalan çocuklara diş taraması

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliği ile Sevgi Evlerinde kalan çocuklar diş taramasından geçirilerek kahramanlık belgesi verildi

CÜ Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde Diş Hekimliği personeli tarafından hijyen tedavi merkezlerinde diş taramasından geçirilen çocuklar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Genel Sekreter Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler’in katılımlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldiler.Yapılan uygulama hakkında bilgi veren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu,"Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan yaklaşık 27 çocuğun diş filmleri, diş taramaları, çürük tedavileri, diş korumaları yapıldı. Bu guruptan sonraki çocuklarımıza rutin olarak her Çarşamba tedavilerini yapacağız" dedi.

SİVAS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN