Son dakika haberi... Akhisar'da 4,8'lik deprem

Son dakika haberi... Akhisar'da 4,8'lik deprem

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, saat 05.43'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

22 Ocak'ta 5.4’lük depremle sallanan ve 21 Şubat'ta da 5,5'lik depremin yaşandığı Manisa'da, depremler devam ediyor.

Uzmanların artçıların devam edeceği yönünde uyarıda bulunduğu bölgede, bu sabah saat 05.43'te Akhisar merkezli 4,8'lik deprem yaşandı.

Yerin 7 km altında meydana gelen deprem Manisa, İzmir, Balıkesir ve Bursa'dan da hissedildi.

Depremin hemen ardından AFAD ekiplerinin devreye sokulduğu ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı kaydedildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Manisa Valiliği, merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını açıkladı.

Bir aydır deprem fırtınası yaşayan Manisa, bugün sabaha da depremle uyandı. Saat 05.43’te merkez üssü Akhisar ilçesi Karabörklü Mahallesi olan 4,8 büyüklüğündeki bir deprem meydana geldi. Depremle ilgili bir açıklama yapan Manisa Valiliği, depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:”24.02.2020 tarihinde saat 05.43’de merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibari ile depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN