3 büyüklerden kadroda revizyon

3 büyüklerden kadroda revizyon

Spor Toto Süper Lig’de 5. hafta mücadelelerini tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta kadro revizyonları dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray, Kasımpaşı’yı 4-1, Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-1 ve Fenerbahçe de Atiker Konyaspor’u 1-0 mağlup ederek Süper Lig’in 5. haftasını kayıpsız geçti. Üç büyükler, 2016-2017 sezonunun 5. haftası göz önüne alındığında ilk 11’lerinde yaptıkları büyük revizyon dikkat çekti.

GALATASARAY’DA 9 DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonunun 5. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray, o mücadeleye Muslera, Chedjou, Hakan, Carole, Sabri, Yasin, Selçuk, Sneijder, Bruma, Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok ilk 11’iyle çıktı.

Bu sezon cuma akşamı oynanan Kasımpaşa mücadelesinde ise o kadrodan sadece Muslera ve Eren ilk 11’de kadroda kendine yer buldu.

BEŞİKTAŞ’TA 4 FUTBOLCU

Süper Lig’de Evkur Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 10’a çıkaran Beşiktaş, 2 sezon önce bu haftada oynanan Galatasaray karşılaşmasında; Fabri, Tosic, Marcelo, Gökhan, Caner, Quaresma, Olcay, Atiba, Oğuzhan, Gökhan İnler ve Cenk Tosun 11’iyle mücadele etti.

Siyah-beyazlı ekipte bu hafta oynanan lig karşılaşmasında o kadrodan Gökhan, Caner, Quaresma ve Oğuzhan forma şansı buldu.

FENERBAHÇE’DE 2 İSİM

Bu sezona yeni yönetim ve yeni başkan ile giren Fenerbahçe, dün akşam oynanan mücadelede Atiker Konyaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunun 5. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

O mücadelede Fenerbahçe sahaya; Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Weil, Skrtel, Mehmet, Josef, Ozan, Volkan Şen, Lens ve Emenike 11’iyle çıkarken bu hafta oynanan karşılaşmada o kadrodan sadece Mehmet Topal ve Skrtel kendine ilk 11’de yer buldu.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN