A Milli Takım'ın İsveç ve Ukrayna maçlarını yönetecek hakemler belli oldu! Spor haberleri

A Milli Takım'ın İsveç ve Ukrayna maçlarını yönetecek hakemler belli oldu! Spor haberleri

Türkiye A Milli Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ve hazırlık maçında Ukrayna ile oynayacağı maçları yönetecek hakemler belli oldu. 

A Milli Takım'ın cumartesi günü İsveç ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi müsabakasını Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakada Kovacs'ın yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Mihai Ovidiu Artene yapacak. Maruis Avram ve Horatiu Mircea Fesnic'in ilave yardımcı olarak görek alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alexandru Cerei olacak.

A Milli Takım'ın Ukrayna'yla karşılaşacağı hazırlık maçını ise Kosova Futbol Federasyonu'ndan Genc Nuza yönetecek. Salı günü Antalya Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakada Nuza'nın yardımcılıklarını Fatlum Berisha ve Bujar Selimaj yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Besfort Kasumi olacak.

A MİLLİ TAKIM, İSVEÇ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi günü Konya'da İsveç ile karşılaşacak A Milli Takımımız, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde saat 18.30'da yapılan antrenmana, dünkü çalışmada yer almayan Enes Ünal, Cengiz Ünder, Okay Yokuşlu ve Hakan Çalhanoğlu da katıldı. Serdar Aziz de takımla çalışmalara başladı.

Mahmut Tekdemir, tedbir amaçlı olarak bugünkü antrenmana çıkmazken, üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren Hasan Ali Kaldırım ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

A Milliler, bugün yapılan idmanda ısınma hareketlerinin ardından dar alan oyunları üzerinde durdu ve son olarak yarı sahada taktik çalışma yaptı.

A Milli Takımımız, yarın saat 18.30'da yapacağı antrenmanla İsveç maçının hazırlıklarını sürdürecek. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN