Aboubakar Beşiktaş'a dönmek istiyor

Aboubakar Beşiktaş'a dönmek istiyor

İki sezon önce Beşiktaş'ta forma giyen ve kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından Porto'ya geri dönen Vincent Aboubakar, Portekiz ekibinde teknik ekiple yaşadığı sorunlar nedeniyle Beşiktaş'ın ilgisine sıcak bakıyor.

Kara Kartal’da iki sezon önce kiralık olarak forma giyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlılar’ın yeni dönem öncesinde de transfer hedefleri arasına girmişti.

OLUMLU YANIT VERDİ

Fanatik'te yer alan haberde, Portekiz ekibi Porto’yla geçen sezon başarılı bir sezon geçirmesine rağmen yönetim ve teknik ekiple yaşadığı sorunlar sebebiyle ayrılığa sıcak bakan Aboubakar’ın, Beşiktaş’ın ilgisine olumlu yanıt verdiği kaydedildi.

Maviler’de geçen sezon 42 maçta 24 gol atan 26 yaşındaki futbolcunun, kulübüyle anlaşılması halinde Kartal’a dönmeye niyetli olduğu belirtildi.

#gündem_video#

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN