Acun Ilıcalı: Feneri mahvetti, ucuz kurtulduk

Acun Ilıcalı: Feneri mahvetti, ucuz kurtulduk

Acun Ilıcalı, TRT Spor'daki 'Spor Bahane' programında futbol gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaparken, Vitor Pereira için çarpıcı sert ifadeler kullandı.

TRT Spor'da yayınlanan, Bilal Meşe ve İlknur Özengin'in sunduğu Spor Bahane programına konuk olan Acun Ilıcalı, futbolla ilgili sorulara çok çarpıcı yanıtlar verdi.

Fenerbahçe'nin son haftalardaki performanıın yükseldiğini ifade eden Acun, Beşiktaş'ın ise oynadığı futbolu beğendini ifade etti.

ONDAN UCUZ KURTULDUK

SarI Lacivertli ekibin eski teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili soruya cevap veren Ilıcalı, "Teknik direktör kılığında bir adam. Olympiakos'lu arkadaşlarımdan da bilgi aldım. Çok da fazla konuşmayayım onun hakkında. Ucuz kurtulduk. Dick Advocaat ise müthiş bir adam, bayılıyorum ona" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN