Akhisar Belediyespor 5 - 1 Bursaspor

Akhisar Belediyespor 5 - 1 Bursaspor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Akhisar Belediyespor sahasında ağırladığı Bursaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 5-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, 28. hafta mücadelesinde Bursaspor'u 5-1'lik skorla farklı mağlup etti ve kümede kalma açısından kritik bir galibiyet aldı.

Mücadelenin 13. dakikasında Bursaspor Pablo Batalla ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip ise bu golün ardından rakibine adeta patladı. 1 dakika sonra Olcan Adın ile beraberliği yakalayan Akhisar, 28. dakikada skoru 4-1'e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda sahneye tekrar çıkan Olcan Adın, 77. dakikada farkı 4'e çıkardı ve mücadele 5-1 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetin ardından Akhisar Belediyespor puanını 33'e yükseltti. Bursapor ise 35 puanda kaldı.

Akhisar Belediyespor 5 - 1 Bursaspor

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Serkan Çınar, İsmail Şencan, Erdem Bayık

Akhisar Belediyespor: Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Custodio, Vaz Te (Dk. 62 Muğdat Çelik), Özer Hurmacı (Dk. 71 Aykut Çeviker), Cikalleshi (Dk. 82 Onur Ayık)
Bursaspor: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Şamil Çinaz, İsmail Konuk, Aziz Behich, Sercan Yıldırım (Dk. 46 Stancu), Merter Yüce, Jorquera, John (Dk. 36 Deniz Yılmaz), Batalla, Kubilay Kanatsızkuş (Dk. 83 Onur Atasayar)
Goller: Dk. 13 Batalla (Bursaspor), Dk. 14 ve 77 Olcan Adın, Dk. 21 Mustafa Yumlu, Dk. 24 Cikalleshi, Dk. 28 Vaz Te (Akhisar Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 38 Jorquera (Bursaspor), Dk. 66 Özer Hurmacı, Dk. 73 Cikalleshi (Akhisar Belediyespor)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN