Akhisarspor'a taze kan

Akhisarspor'a taze kan

Spor Toto Süper Lig'de milli maç arasının ardından 9 günde Kasımpaşa, Sevilla ve Göztepe ile kozlarını paylaşacak Akhisarspor'da U21 takımının oyuncuları Doğukan, İlke, Mert Efe, Bora, Ali Kaan ve Göksu, teknik direktör Cihat Arslan tarafından A Takım ile antrenmana çıkarıldı. 

Gençlerin çok özel yeteneklere sahip olduğunu belirten Arslan, "Oyuncularımız hiç yabancılık çekmeden ağabeylerine uyum sağladı. Genç kardeşlerimizin önümüzdeki aylar ve yıllarda Akhisarspor'a önemli katkı sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.
Altyapı antrenörleri Harun Tayfun ve Şentürk Karabak periyodik olarak ilerleyen günlerde diğer genç futbolcuların da çalışmalara dahil olacağını söyledi. 

'ÖNÜMÜZE UMUTLA BAKIYORUZ'

Öte yandan Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılarda ülkesi Brezilya'da menisküs ameliyatı olan Serginho, sakatlıkları devam eden Bilal, Eray, Manu ile babası kalp krizi geçiren Sissoko idmana katılmazken, Mustafa Yumlu ise maskeyle çalıştı.

Cihat Arslan, milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Trabzonspor karşısında mağlup olmamıza rağmen oyuncularım hırslı ve disiplinli mücadele etti. Önümüze umutla bakıyoruz" diye konuştu. 

AKHİSAR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN