Alex'ten duygulandıran paylaşım: Benim minik Türk'üm...

Alex'ten duygulandıran paylaşım: Benim minik Türk'üm...

Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla herkesi duygulandırdı.

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Brezilyalı Alex de Souza, Instagram hesabından paylaştığı birkaç kare fotoğrafla birlikte duygu yüklü bir mesaj yazdı.

Türkiye’de doğan kızı Antonia’nın doğumuyla ilgili bir anısını aktaran efsane oyuncu takipçilerini duygulandırdı.

Alex de Souza’nın o paylaşımı:

22/10/2006 Kayserispor maçı için kamptaydım. Eşim (@daianemauad) Antonia’ya hamileliğinin son günlerindeydi. Sezaryen tarihi 25.10 idi. Sabahın 5inde uyanıktım ve suyunun geldiği haberi geldi. Dışarı çıktım. Hava çok soğuktu. Arabamın arkası doluydu ve ilk çıkabilecek durumda olan araba hocanın arabasıydı.

Hoca da @zico_oficial den başkası değildi. Kızımın doğumuna idolümün arabasını habersiz alarak gittim. Resepsiyondan arabanın anahtarını aldım ve arkadaşım-tercümanım @guzelzinho (Samet Güzel) ile hastaneye gittik. Öğleden sonra kampa döndüm ve Zico “Antonia doğarken kazanmayı hak ediyor” dedi. Kazandık be 2 gol attım. Bunun üstünden 10 sene geçti ve o çok nadir bir insana dönüştü. Gerçek bir figür.

Baş etmesi zor, sanırım henüz kendisi de baş edemiyor. Bazen çok uysal bazen çok zor. Çabuk ekşiyen bir tatlı. Kalabalığı seven ama bir anda yalnız takılan. Doğuştan rekabetçi ( tenis bize gösteriyor). Kardeşleriyle tenis ve futsalda mutlu oluyor ve acı çekiyor. Futbolda ızdırabı mutluluğunu geçiyor. Coritibayı eleştirirken kendisinden başka kimseye laf söyletmiyor. Stadı dedem yaptı ve babam annemle orada tanıştı demesine defalarca şahit oldum.

Hakkını korur ve aşırı meraklıdır. Bir çocuğun ağzından çıktığına şaşıracağınız sorular sorar. Her aile üyesinin bir özelliği vardır. O ailenin güzeli. Onu tanımak için onunla çok zaman geçirmeniz gerekir. Gizem doludur. Evimizdeki bu figürün her zaman şahane özelliklerini keşfediyoruz. Tebrikler Antonia!!! Sağlıkla bu olduğun muhteşem kişi olmaya devam et. Bazen ekşi ve acı olsan da benim minik Türk’üm seni çok seviyorum!!!

16-10/22/cvzw3jwwgaewtbk.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN