Alman Boris Becker iflas etti

Alman Boris Becker iflas etti

Kariyerinde altı grand slam şampiyonluğu bulunan eski Alman tenisçi Boris Becker iflas etti.

İngiliz basınında yer alan habere göre aldığı borcu ödemediği gerekçesiyle Londra merkezli bir banka tarafından iki yıl önce açılan davanın görülen son duruşmasında, mahkeme 49 yaşındaki Boris Becker'in iflasına karar verdi.

Yüksek miktardaki borcun ödenebileceğine dair ikna edici bir durumun bulunmadığını gerekçe gösteren hakim, Becker'in avukatlarının ek süre talebini reddetti.

17-06/22/8358625.jpg

Boris Becker ise olanlara şaşırdığını belirterek kendisini Twitter hesabından savunan açıklamalar yaptı ancak borcunu ödeyeceğini de açıkladı.

Becker'in finansal sıkıntıları ilk olarak 2001 yılında Almanya'daki 7 milyon dolarlık vergi faturasıyla başlamıştı. Aynı yıl eşi Barbara'dan boşanan Becker, eski eşine 10 milyon dolar ve Florida'da bulunan 2 milyon dolarlık daireyi vermişti.

TARİHE GEÇMİŞTİ

17 yaşında Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde zafere ulaşan ve turnuvanın tarihine "en genç şampiyon" olarak geçen Becker, Wimbledon'da 3, Avustralya Açık'ta 2 ve ABD Açık'ta bir kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Novak Djokovic'in üç yıl antrenörlüğünü yapan Becker ile Sırp sporcunun yolları aralık ayında ayrılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN