Aboubakar yine kırmızı kart gördü

Aboubakar yine kırmızı kart gördü

Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Antalyaspor karşılaşmasının 64. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Yıldız oyuncu Olympiakos karşılaşmasıyla beraber, Beşiktaş formasıyla 4 günde 2 kırmızı kart görmüş oldu.

Spor Toto Süper Lig 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Antalyaspor'a konuk oldu. 64.dakikada Vincent Aboubakar, kaleci Ferhat Kaplan'ın degajını engellediği için ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Takımını 10 kişi bırakan Aboubakar ilk sarı kartını 60.dakikada rakibi Sakıb Aytaç'ın ayağına basarak yaptığı faul sonrasında görmüştü.

Aboubakar hafta için oynanan Olympiakos maçında da kırmızı kart görerek taraftarların tepkisini çekmişti. Golcü oyuncu yine oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN