Antalyaspor'un yeni transferi Menez sakat çıktı

Antalyaspor'un yeni transferi Menez sakat çıktı

Antalyaspor'un 6 milyon euroyu bulan bir maliyetle transfer ettiği Fransız futbolcu Menez'in sakatlığı olduğu ve bunu gizlediği iddia edildi. Kulüpten ameliyat için izin alan 30 yaşındaki oyuncunun ülkesine gittiği belirtildi.

Yeni sezon için yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Antalyaspor, Jeremy Menez’de ise büyük bir skandalla karşı karşıya kaldı.

Fanatik'te yer alan habere göre kırmızı-beyazlı takımın Bordeaux’tan büyük uğraşlar vererek takıma kazandırdığı oyuncunun pubis (kasık fıtığı) sakatlığı olduğu ve bunu gizlediği belirtildi.

ÜLKESİNDE AMELİYAT OLACAK

Antalyaspor’la yıllığı 1.5 milyon eurodan olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalayan, kulübüne de ödenen bonservisle birlikte toplamda 6 milyon euroyu bulan bir maliyetle gelen yıldız ismin, daha topa bile dokunmadan ikinci idmanında yapılan düz koşuda kasığında ağrılar bulunduğunu belirtip ameliyat olması gerektiğini ilettiği ve izin isteyerek ülkesine gittiği ifade edildi.

3 AY FORMA GİYECEK

Antalyaspor'un ameliyat olacak oyuncudan; tedavi süreci ve yeniden form tutması gerektiği için yaklaşık 3 ay gibi bir süre faydalanamayacağı aktarıldı.

Oyuncunun geçen sezon Fransa Ligi’nde kasık sakatlığı nedeniyle son 4 maçta oynamadığı ve ardından da tatilde bir ay dinlendiği için yapılan sağlık kontrollerinde bu durumun belirlenemediği ifade edildi.

ANTALYA / AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN