Arda transferi bitti bitiyor

Arda transferi bitti bitiyor

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, milli futbolcunun transferiyle ilgili müjde verdi... Gümüşdağ, bir meclis üyesinin konuyla ilgili sorusu üzerine, “Görüşmeler devam ediyor. Hayırlı olacak inşallah” değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayı oturumunda Arda Turan’ın transferi konuşuldu. Milli oyuncu ile yakından ilgilenen Medipol Başakşehir’in başkanı Göksel Gümüşdağ, CHP’li Hüseyin Sağ’ın Arda transferinin son durumunu sorması üzerine, “Görüşmeler devam ediyor. Hayırlı olacak inşallah” dedi.

Milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut da transferde son planlamayı yapmak üzere dün Başakşehirli yöneticilerle birlikte Barcelona’ya (İspanya) gitti. Arda’nın fiziksel olarak hazır durumda olduğunu söyleyen Bulut, Galatasaray ve Beşiktaş’tan ise hiç resmi teklif almadıklarının altını çizdi.

Bu ay sonunda 31 yaşına girecek milli futbolcunun 1.5 yıllığına kiralanması konusunda anlaşma sağlanırken, resmi açıklamanın bugün içerisinde yapılması bekleniyor.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN