Arda Turan'ı teselli eden adamın kim olduğu ortaya çıktı

Arda Turan'ı teselli eden adamın kim olduğu ortaya çıktı

Barcelona'da Kral Kupası kutlaması sırasında Arda Turan yalnız kalmış kutlamalarda geri planda kalmayı tercih etmişti. Ancak o sırada yanında durup ona destek olan birisi vardı. O kişinin kulüp temsilcisi Carles Naval olduğu ortaya çıktı.

İspanya Kral Kupası şampiyonluğu kutlamalarında herkes sevinirken Arda Turan'ın geri planda kalması dikkat çekmişti.

İşte o sırada Arda'nın yanında sadece tek bir kişi vardı. Arda'ya teselli veren o isim Carles Naval.

Cnn Türk'te yer alan habere göre, 1972 yılından beri Barcelona'nın bütün teknik direktörlerine hizmet veren Naval, kulüp temsilcisi. Takımda oyuncuların babası görevini üstleniyor. Oldukça profesyonel bir isim olan Naval için Guardiola bir keresinde 'Eğer o olmasaydı, birisinin onun icat etmesi gerekirdi' demişti.

17-05/29/592bc33d61361f290c2148f5.jpg

ARDA TEK KALMIŞTI

Kupa seremonisi için oluşturulan podyumda Arda Turan'ın yanında olmak da onun göreviydi. Spot ışıklarından uzak duran Arda Turan'ın bu hali fotoğraflara yansırken Milli futbolcu o kalabalığın içinde yapayalnızdı.

HERKES SAYGI DUYUYOR

İşte o sırada ortaya çıkan Carles Naval, Barcelona tarihinin adı konulmamış kahramanlarından biri. Stoichkov, Guardiola, Iniesta gibi dünyaca ünlü birçok isim ondan saygıyla bahsediyor.

BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

'Halen kendimi güçlü hissediyorken ve kulüp bana güven duyuyorken burada olmaya devam edeceğim' diyen Naval, Barcelona'da yaptığı işi 'Her gün çalışmak' olarak niteliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN