Arjantin - Hırvatistan maç sonucu: 0-3

Arjantin - Hırvatistan maç sonucu: 0-3

Dünya Kupası FIFA Dünya Kupası D Grubu’nda Arjantin ile Hırvatistan grubun ikinci maçında karşı karşıya geldi. Turnuvanın en büyük hayal kırıklıklarından olan Arjantin, Hırvatistan'a 3-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını zora soktu. Grubunda oynadığı 2 maçı da kazanan Hırvatistan, Son 16 Turu'na kalmayı garantiledi.

2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçlarında birbirlerine rakip olacak Arjantin ile Hırvatistan, tarihlerinde 5. kez karşılaştı. D Grubu’nda ilk maçında Nijerya’yı 2-0 mağlup eden Hırvatistan, Arjantin'i İlk maçında İzlanda ile 1-1 berabere kalan Arjantin, Hırvatistan'a da 3-0 mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını zora soktu.

Turnuvanın en büyük hayal kırıklıklarından birisi olan Arjantin iki maç sonunda 1 puanda kalırken, oynadığı 2 maçı da kazanan Hırvatistan ise Son 16 Turu'na kalmayı garantiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN