Arsenal, futbol okulu kavramını değiştiriyor!

Arsenal, futbol okulu kavramını değiştiriyor!

ABD'den Japonya'ya, Katar'dan Norveç'e kadar dünyanın 25 ülkesinde bulunan Arsenal Soccer Schools projesinin geçtiğimiz aylarda Türkiye'yi de içine alan ayağı müthiş bir ivme kazandı. Ailelerin büyük ilgisi, futbol kamuoyunda 'Arsenal fırtınası' ile birlikte yeni bir akım başlattı.

Global ölçekte Kuveyt'ten ABD'ye kadar 25 farklı ülkede futbol okulu olan İngiltere Premier Lig Kulübü Arsenal, 26. okulunu da İstanbul'da açıyor. Arsenal, futbol okullarının sayısını 28 ile sınırlandıracak ve bu organizasyonun içinde Türkiye de yer alacak. İngiltere'de yapılacak kamplarda Türk öğrenciler de yer alarak organize edilen turnuvalarda yeteneklerini sergileyebilecek.

NİTELİKLİ EĞİTİM DÖNEMİ

'Dünyanın en iyi Arsenal Futbol Okulu' olma hedefi ile yola çıkan ve American Life ile birlikte İngilizce dil kursunu futbol altyapı sistemine entegre ederek yeni bir vizyon ortaya koyan Arsenal Türkiye, futbol okulu kavramını değiştirmeye hazırlanıyor.

Daha zengin bir eğitim sistemi ile alanında emsal kabul etmeyen bir yapıya bürünen Arsenal Soccer School Türkiye, çocuklar için en iyi geleceği aileleriyle birikte tasarlamayı hedefliyor. Arsenal Futbol Okulu'nda; spor psikolojisi uzmanı desteği, beslenme uzmanı desteğinin yanı sıra İngiliz teknik adamların takibindeki UEFA A lisansa sahip kariyerli Türk teknik adamlar yer alıyor.

16-08/09/2016-08-09_125506.jpg

SEÇMELER BAŞLIYOR

Arsenal Futbol Okulu, 'Şimdi Moda Arsenal' kampanyası dahilinde, Londra'daki kamplara katılma yolunda çocuklara yepyeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor.

Çok yakında, seçkin AVM'lerde oluşturulacak alanlarda seçmeler gerçekleştirilecek. Aynı zamanda ünlü futbol adamlarının da katılacağı ve görsel bir şova da dönüşecek seçmelerin kazananları, tam burs ile Arsenal eğitimi almaya hak kazanacaklar.

16-08/09/2016-08-09_125450.jpg

BURS VERİLECEK

Seçmelere girip kazanamayanlara kapı hemen kapatılmayacak. Kendilerini ilerleyen dönemde gösterebilmeleri için yüzde 25 burs sağlanacak.

Seçmeler dışında, hafta içi ve hafta sonu direkt olarak tesisler gelenler de unutulmadı. 1 Eylül'e dek tüm paketlerde yüzde 15 indirim hakkı tanındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN