Art-İst gönülleri fethetti

Art-İst gönülleri fethetti

Yardıma muhtaç insanlara son yıllarda büyük hizmetlerde bulunan Türkiye Ünlüler Takımı ART-İST, Rusya’da kendisine hayran bıraktı. Milliler finallere çıkamasa da attığı 9 golle izleyenlere zevkli mücadeleler izletti.

CELAL DEMİRBİLEK

Dünya çapında kimsesiz çocuklara, yardıma muhtaç insanlara son yıllarda büyük hizmetlerde bulunan Türkiye Ünlüler Takımı ART-İST, yine tarih yazdı. Dünya Artistler Müzik ve Futbol Festivali (Art-Football) 16 ülkenin katılımıyla Lokomotiv Moskova stadyumunda gönülleri fethetti.

Organizasyonda ülkemizi, kadrosunda destekçi ve katılımcı olarak; Hakan Meriçliler, Koray Kasap, Ümit Kantarcılar, Sarp Levendoğlu, Ersin Korkut, İbrahim Kendirci, Tansel Doğanay, Mustafa Kocabey, Deniz Cem, Alpay Erdem, Umut Zen, Yetkin Etkin, Mine Ayman, Mustafa K. Öztürk, Buğra, Uğur Akyürek ve Sertan Öksüz gibi tanınmış simaların oluşturduğu ART-İST takımı 5 ayrı alanda temsil etti. Futbol etkinliğinde Romanya, Arjantin, Kazakistan, Estonya ile karşılaşan milliler grubunda 3. olarak finallere çıkamasa da attığı 9 golle izleyenlere zevkli mücadeleler izletti. Futbol şampiyonasını ise Kazakistan takımı finalde İngiltere’yi 2-1 yenerek kazandı.

Festivalin son gününde deRusya Hükümeti’nin 4 bakanının da bulunduğu Rus ünlüler takımı ile her ülkeden 2 ünlünün yer aldığı Dünya Karması arasında gala maçı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN