Avatar Atakan kick boks maçını kim kazandı? Atakan mı, Marco Pique mi?

Avatar Atakan kick boks maçını kim kazandı? Atakan mı, Marco Pique mi?

2016 yılı Survivor şampiyonu Avatar Atakan dün gece Marco Pique ile mücadele etti. Kick boksta şampiyonluk maçı TV 8,5 ekranlarından canlı yayınlandı. Maçı kim kazandı, Avatar Atakan mı, Marco Pique mi? Haberimizden maç hakkında detaylı bilgi alabilir ve maçı izleyebilirsiniz. Atakan Arslan ünvanı koruyabildi mi?

Daha önce hiçbir Türk dövüşçüye yenilmeyen Pique, Avatar Atakan karşısında galip gelerek dünya şampiyonu olmak istiyordu. Kick boks 81 kiloda şampiyonluk mücadelesi sonuçlandı. Avatar atakan ünvanını korudu. İşte boks maçı hakkında detaylar ve Atakan Arslan'ın mücadelesi...

AVATAR ATAKAN ÜNVANINI KORUDU

Avatar Atakan 81 kiloda dünya şampiyonluğunu korumak için Marco Pique'nin karşısına çıktı. Salonda ve sosyal medya da büyük bir desteği arkasına alan Atakan Arslan maça da hızlı başlayarak puanları topladı. Maçın ilerleyen anlarında da üstünlüğünü koruyan Atakan Arslan maçı puanla kazandı ve kemerini korudu.

Maç sonunda röportaj veren Avatar şunları söyledi "Kazanmam gerekiyordu, kazanmak zorundaydım Pique iyi bir dövüşçü onu tebrik ederim. Burdan bütün Türkiye'ye selam söylemek istiyorum iyi ki varsınız Allah hepinizden razı olsun.

AVATAR ATAKAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN