Aykut Hoca 3 puanı istemedi

Aykut Hoca 3 puanı istemedi

Türk Telekom Stadı’na 8 puan geriden gelen Aykut Kocaman’ın ezeli rakibi karşısında maça nasıl başlayacağı merak ediliyordu. Santra yapıldı... 50 bin taraftarını arkasına alan Galatasaray saldırmaya başladı.

Anladık ki 3’lü savunma ile çıkan Tudor ‘önce kazanmak sonra kaybetmemek’, geriye yaslanan Kocaman ise ‘önce kaybetmemek sonra kazanmak’ için çıkmıştı sahaya. Galatasaray taraftarının maç öncesi yaptığı koreografide Rocky’ye benzettiği Cimbom bir kaç kez denemesine rağmen Sarı Lacivertliler’i nakavt edecek o yumruğu vuramadı.

Kanarya ise Jannsen ile zorlukla bulduğu sayılı pozisyon dışında kaleye gidemedi. Ne yazık ki maç boyunca kaleyi bulan bir şut da atamadı.

Ve ilk yarının ortalarından sonra karşılaşma orta saha düellosuna dönüştü.

Dünya derbisini seyretmek için stada gelen futbolseverler için de ekranlardan izleyen milyonlar için de karşılaşma zevksiz bir hal aldı.

Seyir keyfi düşük maçın 73. dakikasında Belhanda ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce maçın seyri değişir diye düşündük.

Ama yanılmışız.

Aykut Hoca 10 kişi kalan rakibine saldırmak yerine ‘eldeki 1 puanı kaybetme korkusu’na kapıldı, eksik oynayan rakibine karşı takımını ileriye taşımadı.

Kanarya altın fırsatı tepti, 3 puan şansını yakalamışken 8 puan farkla geldiği gibi evine döndü.

Kocaman’ın bu maçta risk alacağını düşünen Fenerbahçe taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Gecenin en çirkin olayı Cüneyt Çakır’ın tartışılan kararları sonrası kızan Galatasaraylı taraftarların yan hakemin yüzüne attıkları su şişesiydi.

Yabancı futbolcu sınırlaması olmamasının eleştirildiği şu günlerde Sarı Lacivertliler’de sahanın en kötüleri ise iki Türk futbolcusu Hasan Ali ile Ozan’dı...   

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN