Aykut Hoca’yı Q7 mat etti

Aykut Hoca’yı Q7 mat etti

Aslında Başakşehir’i sirkülese ettiği takımı sahaya süren Aykut Hoca’nın istediği gibi başladı her şey. İlk toplara ileride basıldı. Beşiktaş sahasından çıkamadı. Sistem tıkır tıkır işledi.

Sonucunda da gol kaçınılmaz oldu. 10 dakika geçmeden takımı 1-0 öndeydi. Bu saatten sonra 3 önemli eksiği olan Beşiktaş karşısında Fener rahat kazanır diye düşündü herkes. Ancak öyle olmadı. Oynatmasan bir dert oynatsan bir dert denilen Portekizli sazı eline aldı. 25. dakikadan sonra Kocaman’ın tüm sistemini bozdu.

Beşiktaş’ın yarıştan kopmaması için kazanması, onun için ise saha içinden duygusal bir tepki yükselmesi gerekiyordu. İşte bu tepki Portekizli’den geldi. Hırsıyla ve oyunuyla takımını ve seyircisini ateşledi. Önce Fenerbahçe’nin baskısı kesildi. Ardından ataklar ve goller peş peşe geldi. İki tane de muhteşem gol atarak oyununu taçlandırdı. Ayağının dışıyla attığı muhteşem gol ise şapka çıkartılacak güzellikteydi. Taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Aykut Hoca ise ikinci yarıda arka arkaya gelen ataklara karşı müdahalesini çok geç yaptı. 2-1 yenik durumdayken bile sistemini bozmayıp çift forvete dönmeyerek yenilgide önemli bir rol oynadı. Oyuna aldığı Alper ve Valbuena ise arkadaşlarına ayak uydurup sahada kaybolunca Kartal haklı bir galibiyet almış oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN