Aziz Yıldırım: Fatih Terim'in kasedini yayınlayacağım

Aziz Yıldırım: Fatih Terim'in
kasedini yayınlayacağım

Aziz Yıldırım, Fatih Terim'in, Letonya maçı sonrası hakemleri hedef alan açıklamasına değinerek, "Demek ki insanın canı yandığı zaman böyle açıklamalar yapabiliyormuş. Biz yaptığımız zaman hemen ceza alıyoruz" diyerek, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) TFF'ye göndermede bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberindeki Fenerbahçeli kafile sponsor firma Yandex'in için Ortaköy'de tanıtım gezisi yaptı. Bu gezi sırasında Başkan Yıldırım flaş açıklamalara imza attı.

Terim ve Volkan'a dair önemli açıklamalar

Yıldırım, Fatih Terim'in Letonya maçı sonrasındaki hakemlere eleştiri getiren açıklamalarına değinerek TFF'ye göndermede bulundu: "Demek ki insanın canı yandığı zaman böyle açıklamalar yapabiliyormuş. Biz yaptığımız zaman hemen ceza alıyoruz." Yıldırım ayrıca Terim'in, Volkan Demirel hakkında yaptığı 'Milli Takım'a beni çağırma dedi' açıklamasına da değindi: O şartlarda yapılmış bir açıklama, Volkan göreve hazırdır.

''Fatih Hoca'nın videosunu koyacağım''

Fatih hocanın milli maç sonunda hakemlerle ilgili şikayetleri vardı. Bir daha ben de hakemler konusunda şikayet etmeyeceğim. Direkt Fatih hocanın videosunu koyacağım. Demek ki insanın canı yanınca böyle açıklamalar yapabiliyormuş. Biz yapınca hemen ceza alıyoruz.

"Volkan milli takım formasını giyecektir"

Volkan'la konuştum. Onun yerine başkan olarak ben konuşuyorum. O dönemki olaylardan ötürü Fenerbahçe'nin üzerine gelme. Fenerbahçe'yi yıpratma durumu vardı. Volkan da o dönemde o gün için "Hocam beni bir daha çağırma" demiş ama o dönem için. Eğer görev gelirse şu anda Türkiye'nin en formda kalecisi Volkan çağrıldığı zaman gidip milli takım formasını giyecektir.

''Van Persie ve Nani iyi futbolcu değil''

Van Persie ve Nani iyi futbolcu değil ama maalesef aldık getirdik!.. Ne diyebilirim ki şimdi ben... Bekleyin, zaman verin insanlara biraz. Biz Messi'yi getirsek bu yorumcular ona da bu yorumları yapacaklar. Koşmuyor, şut çekmiyor diyecekler. Biz bu yorumlara kulak tıkayacağız ve sezon sonunu bekleyeceğiz. Sezon sonunda şampiyon olmak olmak ve avrupada üst noktalara çıkmak istiyoruz.

"Messi de gelse bu ülkeye eleştirilecek"

Van Persie iyi oyuncu değil. Nani de iyi oyuncu değil ama aldık getirdik. Yahu biraz bekleyin. Sene sonunu bekleyelim. Messi de gelse bu ülkeye eleştirilecek. Gomez de gelse Sneijder de gelse hepsine böyle şeyler yazılıyor. Biz bunlara kulaklarımızı tıkayacağız. bizim hedefimiz şampiyon olmak. Avrupa'da yükseğe çıkmak. Puanımızı artırmak.

"14 milyon avroluk maaşını karşılayabilecek güçteyiz"

Messi ve Ronaldo'ya bu projelerle teklifimizi sunarız. Onlar gelmek isterse gelir. Ibrahimovic'in yıllık 14 milyon avroluk maaşını karşılayabilecek güçteyiz biz. Ama biz bir tık üzerindeki genç oyuncuları getirmek istiyoruz. Dünyada çok fazla genç yetenek var. Yalnızca biz değil her takım bunu yapmalı. Basın da kulüpleri aşağı çekmektense yukarı doğru itmelidir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN