Barcelona Camp Nou’da dağıldı

Barcelona Camp Nou’da dağıldı

İnspanya La Liga'nın 12. haftasında Betis, deplasmanda Barcelona'yı 4-3 mağlup etti ve haftanın sürpriz sonucuna imza attı.

İspanya La Liga'nın 12. haftasında Barcelona Camp Nou'da Real Betis'e 4-3 mağlup oldu.

Barcelona La Liga'da en son 12 Nisan 2003 tarihinde Deportivo'ya Camp Nou'da 4-2 mağlup olmuştu. Katalan ekibi 15 yıl sonra ilk kez sahasında 4 gol yedi. Ayrıca Barcelona, Camp Nou'da ligde 42 maç sonra kaybetti.

Betis'e galibiyeti getiren goller, 20. dakikada Junior, 34. dakikada Joaquin, 71. dakikada Lo Celso ve 83. dakikada Canales'ten geldi.

Barcelona'nın gollerini ise 67. dakikada penaltıdan Messi, 79. dakikada Vidal ve 90+3. dakikada bir kez daha Messi kaydetti.

Öte yandan Barcelona'da Ivan Rakitic, 81. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından 26 Eylül'de Leganes'e 2-1 mağlup oldukları karşılaşmadan 5 maç sonra ligde yenilgiyle tanışan Barcelona, 24 puanla zirvedeki yerini korudu. Betis ise 4 maç sonra kazandı ve puanını 16 yaptı.

Milli aranın ardından Atletico Madrid evinde Barcelona'yı konuk edecekken, Betis ise Villarreal'e konuk olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN