Barcelona'dan Fenerbahçe'ye kiralık teklifi

Barcelona'dan Fenerbahçe'ye kiralık teklifi

Gelecek sezon dördündü yıldız için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'ye Barcelona'dan sürpriz bir kiralık teklifi geldi.

Barcelona’nın B takımında geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan ve bu sezon Fluminense’den bonservisi 5 milyon Euro’ya (20 milyon TL) alınan Marlon Santos Barbosa, Fenerbahçe’ye teklif edildi.

Menajerler vasıtasıyla gelen teklifte, 21 yaşındaki stoperin 1 yıllığına kiralanabileceği belirtildi. 1.82’lik Brezilyalı savunmacı, geçtiğimiz sezon Barcelona B’de 29 resmi maça çıktı. Sergilediği başarılı performansın ardından bonservisinin alınmasına karar verildi.

17-06/22/8358984.jpg

OLUMLU RAPOR GELDİ

Barça Yönetimi’nin, Marlon’u yeni sezonda B takımda oynatmak yerine, tecrübe kazanması için kiralık göndermek istediği kaydedildi. Fenerbahçe Oyuncu İzleme Komitesi’nin de Brezilyalı hakkında olumlu rapor verdiği kaydedildi.

UEFA ile Finansal Fair- Play anlaşması imzalayan ve Valbuena ile Dirar için bonservis ödeyen Sarı-Lacivertiler için savunmayı kiralık bir oyuncuyla takviye etmek son derece cazip...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN