Başakşehir - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu

Başakşehir - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak Başakşehir - Beşiktaş maçının hakemi açıklandı. Ligin lideri ve ikincisi arasında oynanacak olan maç 30 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren Başakşehir - Beşiktaş maçına Cüneyt Çakır atandı. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alpaslan Dedeş yapacak. 4. hakem Kutluhan Bilgiç oldu.

HAFTANIN EN ÖNEMLİ MAÇI

Ligin lideri ve ikincisi arasında oynanacak olan maç 30 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Beşiktaş ile Başakşehir arasında 7 puan fark bulunuyor. Beşiktaş'ın kazanması halinde şampiyonluk yolunda büyük avantaj edeceği, Başakşehir'in galip gelmesi durumunda ise liderlik yarışını son haftalara kadar sürdüreceği bu önemli maç, haftanın en önemli maçı olarak değerlendiriliyor.

İşte Süper Lig'de 29. hafta maçlarının hakemleri:

28 Nisan Cuma

Gaziantepspor - Kardemir Karabükspor Özgür Yankaya

29 Nisan Cumartesi

Kayserispor - Aytemiz Alanyaspor Halil Umut Meler
Trabzonspor - Gençlerbirliği Fırat Aydınus

30 Nisan Pazar

Kasımpaşa - Akhisar Belediye Arda Kardeşler
Fenerbahçe - Çaykur Rizespor Ali Palabıyık
Adanaspor - Antalyaspor Alper Ulusoy
Başakşehir - Beşiktaş Cüneyt Çakır

1 Mayıs Pazartesi

Bursaspor - Galatasaray Halis Özkayha
Osmanlıspor - Atiker Konyaspor Volkan Bayarslan

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN