Başakşehir'den Sevilla'ya sosyal medyadan esprili gönderme

Başakşehir'den Sevilla'ya sosyal medyadan esprili gönderme

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İspanyol temsilcisi Sevilla ile karşılaşacak Başakşehir, sosyal medya hesabından İspanyol temsilcisine esprili bir mesaj gönderdi. İspanyol ekibi de Başakşehir'in tweet'ine kayıtsız kalmadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında İspanya'nın Sevilla takımını konuk edecek Başakşehir Futbol Kulübü, rakibine esprili bir göndermede bulundu.

17-08/16/qox6w_1502866566_3316.JPG

Kulübün resmi Twitter hesabından, Sevilla'nın çeşitli dönemlerde UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasıyla ilgili görseller paylaşılarak, "Don't you want to win the Europa League once again SevillaFC? (Avrupa Ligi'ni bir daha kazanmak istemez misiniz.)" ifadesine yer verildi.

SEVILLA'NIN YANITI GECİKMEDİ

İspanyol ekibi Başakşehir'in tweet'ine "Teşekkürler, ancak bizde ondan çok var. Siz ilk kez kazansanız daha iyi" diye yanıt verdi.

17-08/16/aywpi_1502866574_2692.JPG

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN