Basın toplantısına Cristiano Ronaldo’nun saati damga vurdu

Basın toplantısına Cristiano Ronaldo’nun saati damga vurdu

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United-Juventus maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında taktığı saat geceye damga vurdu. Cristiano Ronaldo'nun saat için ödediği rakamı öğrenenler duyduklarına inanamadılar.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oyanacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan Cristiano Ronaldo, yeni aldığı saatini adeta görücüye çıkardı.

Basın toplantısında saatini göstermek için çabaladığı izlenimi uyandıran Cristiano Ronaldo'nun sürekli elini kaldırmak için adeta bahane kolladığı gözlendi. Fazlaca su için, basın mensuplarını dinlerken çenesini tutan, konuşurken sık sık sol elini kaldıran Cristiano Ronaldo, insanların kolundaki saate odaklanmasına neden oldu.

Üzerinde elmas işlemeler bulunduran Cristiano Ronaldo'nun saati, basın toplantısında konuşulanların önüne geçti. Cristiano Ronaldo'nun saati, Manchester United maçı öncesi Old Trafford çimlerine çıkan Juventus futbolcularının da dikkatini çekti. Kimnsenin gözlerini ayıramadığı Cristiano Ronaldo'nun saatinin fiyatını öğrenenler ise duyduklarına inanamadılar. Cristiano Ronaldo, üzerinde 424 elmas parçası bulunan saat için tam 930 bin pound ödedi.

Bu para Türk Lirası'na çevrildiğinde 7 milyon TL ediyor. Yıllar sonra Manchester United'ın sahası Old Trafford'a geri dönen Cristiano Ronaldo, saati ile ön plana çıkmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN