Bayern Münih'in mesajına Beşiktaş'tan jet yanıt

Bayern Münih'in mesajına Beşiktaş'tan jet yanıt

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi 2.tur aşamasında Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. İlk maçı deplasmanda ikinci maçı sahasında oynayacak Beşiktaş daha önce Avrupa Kupalarında Bayern Münih ile 2 maçta karşılaşmıştı. Alman ekibi, eşleşme sonrası 2 ayrı resmi twitter hesabından Beşiktaş paylaşımı yaptı. Beşiktaş'tan da yanıt gecikmedi...

Beşiktaş 1997-98 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Bayern Münih ile eşleşmiş ve iki maçı da 2-0'lık skorlarla kaybetmişti. Bayern Münih 1972-73 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupasında Galatasaray ile eşleşmiş sahasında 6-0 kazanıp İstanbul'da 1-1 berabere kalıp elenmişti. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde son altı sezondur en az çeyrek final oynuyor. Alman ekibini son 16 turunda eleyen son takım 2010/11 sezonunda Inter olmuştu.

BAYERN'DEN İLK MESAJ

Beşiktaş ile eşleşen Bayern Münih, sosyal medya üzerinden Beşiktaş'a "Come To Beşiktaş" mesajı verdi. Beşiktaş twitter hesabına "Merhaba Beşiktaş" şeklinde bir mention yapan Bayern Münih, diğer bir paylaşımda ise Beşiktaş'ın sezon başında yeni transferlerini duyurduğu 'Come To Beşiktaş' videolarına da göndermede bulunan Bayern Münih, "We are coming to Beşiktaş" diyerek golcü futbolcu Lewandovski ile olan görsel aktarıldı.

17-12/11/5235199.jpg

BEŞİKTAŞ'TAN JET CEVAP...

Siyah beyazlılar da Bayern Münih'in paylaşımlarının ardından twitter'dan bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Vodafone Park, Bayern'e 'Come to Beşiktaş' demekten mutlu olacak. İyi olan kazansın." ifadeleri yer aldı.

17-12/11/5a2e6de6c03c0e1678c74051.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN