Bayern Münih'in vergi kaçıran Başkanı'ndan Mesut Özil için çirkin sözler

Bayern Münih'in vergi kaçıran Başkanı'ndan Mesut Özil için çirkin sözler

Bayern Münih'in vergi kaçıran Başkanı Uli Hoeness, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil'e hakaret etti.

Arsenal forması giyen Türk asıllı yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil, Dünya Kupası sürecinde ve öncesinde kendisine getirilen eleştiriler ve Recep Tayyip Erdoğan’la çekilen fotoğrafının ardından karşılaştığı tepkiler nedeniyle Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıkladı.

Bayern Münih'in vergi kaçıran Başkanı Uli Hoeness, “Bu hayaletin sona ermesinden memnunum. Yıllardan beri b.k gibi oynuyor. Özil, en son ikili mücadelesini 2014 yılında kazandı. Ve şimdi kendisini ve kötü performansını bu fotoğrafın arkasına saklıyor” ifadelerini kullandı.

Mesut Özil, Alman Milli Takımı ile 2014 senesinde Dünya Kupası'nı kaldırırken milli formayla çıktığı 92 maçta 23 gol atarken 40 asistlik katkıda bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Mayıs ayındaki Londra ziyaretinde Türk asıllı oyuncular Mesut, İlkay ve Cenk'i kabul etmişti.

HOENESS VERGİ KAÇIRMIŞTI

Bayern Münih'in Başkanı Uli Hoeness, vergi kaçakçılığı suçlamasıyla yargılandığı davada, toplam 18,5 milyon Euro vergi kaçırdığını itiraf etmişti.

Ancak bu rakamın 27 milyon Euro'dan fazla olduğu ortaya çıkmıştı.
 
2014 yılında görülen davada Uli Hoeness, 'vergi kaçakçılığından' suçlu bulunarak 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Hoeness, 2016 yılında cezasının yarısını tamamlamasının ardından şartlı olarak tahliye edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN