Bayern’in tadını çıkaracağız!

Bayern’in tadını çıkaracağız!

Beşiktaş’ın orta sahadaki dinamosu Atiba, Bayern Münih eşleşmesinin gözlerini korkutmadığını söyledi. Son 16’daki tüm takımların güçlü olduğunu belirten Kanadalı yıldız, “Bayern de onlardan biri. Maçları sabırsızlıkla bekliyoruz. İyi performanslarımızdan birini sergileyip, turun tadını çıkarmaya çalışacağız” dedi.

Yaşının ilerlemesi nedeniyle zaman zaman eski performansını aratsa da Beşiktaş taraftarının gönlünde ayrı bir yeri olan Atiba Hutchinson, Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalara imza attı. Başarılar için oluşturulmuş bir takım olduklarını dile getiren 34 yaşındaki oyuncu, “İlk yarıda işler bizim için iyi gitti. Bu sezon daha da güçlü olduğumuzu söyleyebilirim. İlk bölümde beklediğimiz kadar puan toplayamadık ama üçüncü şampiyonluk için yeterli kadroya sahibiz. İyi performanslar göstererek hedefe ulaşacağız” yorumunu yaptı.

Sezonun ilk yarısında çok puan kaybı yaşamaları konusunda, “Daha çok puan toplamamız gerekirdi. Birçok karşılaşmada erken gol bulamamanın sıkıntısını yaşadık. Bahane değil ama maç takvimimiz de gerçekten çok yoğundu. İkinci yarıda daha iyi olacağız. Galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bunu yapınca işler daha iyiye gidecek” ifadelerini kullanan Kanadalı yıldız, Devler Ligi son 16 turundaki Bayern Münih eşleşmesini ise şu sözlerle değerlendirdi: “Bayern’in rakibimiz olması beni üzmedi. Şampiyonlar Ligi’nde bu seviyede güçlü takımlarla eşleşmeye başlıyorsunuz. Bayern de onlardan biri. Onlarla oynayacağımız maçları sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz de Şampiyonlar Ligi’nde iyi maçlara imza attık. Yine iyi performans gösterebiliriz. Bu eşlemenin tadını çıkaracağız.”

Transferi gündemde olan vatandaşı Cyle Larin’in potansiyeli yüksek bir oyuncu aldığını aktaran Atiba, “Onu iyi tanıyorum. Genç ama tecrübeli. Kanada Milli Takımı ve MLS’de (ABD Ligi) iyi işler yaptı. Güçlü ve iyi bir futbolcu” diye konuştu. Everton’a transfer olan Cenk Tosun’un büyük kayıp olduğunu belirterek, “Çok çalıştı ve kendini geliştirdi. İstatistikleri ortada. İyi bir golcü. Şapkadan tavşan çıkaran olağanüstü bir bitirici. İngiltere hayalini gerçekleştirdi. Premier Lig, fiziksel olarak zor ve yoğun bir lig. İyi bir başlarsa devamını getirir” açıklamasını yapan tecrübeli futbolcu, şöyle devem etti:

“Her günün tadını çıkarmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günler ne gösterecek bilmiyorum ama burada mutluyum. Fgutbolu bıraktıktan sonra İstanbul’da yaşayabilirim. Kendime iyi bakıyorum. Tabii ki yorulduğum zamanlar oluyor ama iyi dinlenerek ve iyi beslenerek üst düzey futbol oynamaya çalışıyorum.”

İDMANDA QUARESMA ŞOV

Beşiktaş, 2. yarı hazırlıklarını dün de sürdürdü. 2’nci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de izlediği sabah antrenmanının ikinci bölümünde 6 takım halinde minyatür kale turnuva oynadı. Vida ve Oğuzhan ile birlikte turnuvayı kazanan Quaresma, sevinç gösterileri ile idmana damga vurdu. Sakatlıkları devam eden Pepe, Tosic ve Utku idmana katılmadı. Bu arada Talisca hayranı Aydınlı minik yetenek Yağız Güngör, kampta futbolcularla tanışıp, hayalini gerçekleştirdi.

BEŞİKTAŞ TERS TAKIM!

Kartal’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih ve Alman futbolunun efsane isimlerinden Paul Breitner, Beşiktaş’ın son 16 turundaki en ters takımlardan biri olduğunu söyledi. Breitner, “Beşiktaş iyi durumda. Harika oynuyor. Son 16’da gelebilecek en kötü takımdı. Şu an özellikle İstanbul’da onların karşısına çıkmak istemezdim. Ama yine de Bayern Münih’in turu geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN