Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın peşinde

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın peşinde

Beşiktaş, Burak Yılmaz transferini tamamlamak için somut adımları atmaya başladı. Siyah beyazlı yönetim 32 yaşındaki golcü oyuncunun bonservisini almak için Trabzonspor ile görüşmelere devam ediyor.

32 yaşındaki Milli yıldız Burak Yılmaz konusunda Trabzonspor ile temasa geçen Beşitaş, bonservis bedelinde anlaşma sağlamaya çalışıyor.

ANLAŞMA 3 YILLIK

Kulüplerin uzlaşması halinde Burak'a teklif sunacak olan siyah beyazlılar, tecrübeli futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerecek.

18-05/22/2372664-728xauto.jpg

NTV Spor'da yer alan haberde, Beşiktaş'ta oynayama olumlu bakan milli futbolcu, Trabzonspor'dan gelecek haberi bekliyor. Bordo mavili ekibin siyah beyazlılar ile anlaşması halinde imzalar kısa süre içinde atılacak.

10 YIL SONRA DÖNÜYOR

Transferin gerçekleşmesi durumunda 2006-2008 yılları arası bir buçuk sezon Beşiktaş'ta forması giyen Burak, 10 yıl sonra yeniden siyah beyazlı takıma dönmüş olacak.

Geçen sezon Trabzonspor ile 25 maçta çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 23 gol attı, 3 asist yaptı.

Kariyerinin en verimli sezonunu 2010-2011 sezonunda Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünü yaptığı Trabzonspor'da geçiren Burak, o sezon 43 maçta fileleri 35 kez havalandırmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN