Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri belli oldu

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri belli oldu

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş ile Fenerbahçe, bugün kritik derbide karşı karşıya gelecek. Galibiyetten başka bir sonuç düşünmeyen siyah-beyazlılar, ezeli rakibini yenerek yarıştaki iddiasını güçlü bir şekilde sürdürmeyi hedefliyor. Son haftalardaki çıkışıyla şampiyonluk yolunda emin adımlar atan sarı-lacivertliler ise, Beşiktaş'ı deplasmanda yenmesi halinde büyük avantaj elde edecek.

Süper Lig'de sezonun en önemli derbilerinden birinde bugün Beşiktaş ile Fenerbahçe Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Ligde bu sezon özellikle dış saha maçlarında istediği sonucu alamayan siyah-beyazlılar, ev sahibi olduğu derbide ezeli rakibini mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında aldığı farklı yenilgi nedeniyle hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, Fenerbahçe'yi mağlup ederek hem moral bulmak hem de gelecek haftalar için lige iyice ağırlığını koymayı planlıyor.

Ligde son haftalardaki müthiş çıkışıyla şampiyonluk iddiasını güçlendiren sarı-lacivertliler ise, ezeli rakibi karşısında deplasmanda alacağı 3 puanla yarışta avantaj sağlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Negredo.

Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Neto, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN