Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva maçında ilk 11'ler belli oldu

Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva maçında ilk 11'ler belli oldu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva ile karşılaşıyor. Rakibiyle deplasmanda yaptığı karşılaşmayı 3-1 kazanan siyah-beyazlılar, bu avantajı kullanarak adını üst tura yazdırmayı hedefliyor.

UEFA Kupası son 16 takım arasına girme mücadelesi veren Beşiktaş, deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Hapoel Beer Sheva'yı konuk ediyor. Maçın ilk 11'leri belli oldu.

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Marcelon, Atınç, Tosic, Gökhan İnler, Necip, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar

YEDEKLER: Tolga, Gökhan Gönül, Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Ömer, Cenk
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

HAPOEL BEER-SHEVA: Goresh, Ohayon, Hoban, Soares, Tzedek, Turjman, Ogu, Broun, Nwakaeme, Ghadir, Sahar

YEDEKLER: Haimov, Bitton, Radi, Barda, Buzaglo, Zrihan, Melikson
TEKNİK DİREKTÖR: Barak Bakhar

OLGAY VE ABOUBAKAR KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan ile Aboubakar, kart sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu kart gördüğü takdirde son 16 turundaki maçta görev alamayacak. Sakatlığı bulunan Caner Erkin de sarı kart sınırında yer alıyor.

AVRUPA'DA 192. MÜCADELE

Hapoel Beer-Sheva ile karşılaşan Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 192. mücadelesinde... Siyah-beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında 191 maç yaparken bunların 70'inde rakiplerine üstünlük sağladı. Bu karşılaşmalarda 41 kez berabere kalan Beşiktaş, 80 maçtan da mağlup ayrıldı. Avrupa arenasındaki 191 karşılaşmada rakip fileleri 243 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 275 gol gördü.

STAT: Vodafone Arena
SAAT: 21.00
HAKEMLER: Matej Jug (Slovenya)
YAYIN: TRT 1
SAKATLAR: Caner, Mitrovic (Beşiktaş)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN