Beşiktaş ile Negredo'nun sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Beşiktaş ile Negredo'nun sözleşmesi karşılıklı feshedildi

Beşiktaş, Al Nasr ile anlaşma sağladığı iddia edilen Alvaro Negredo ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

beIN Sports'un haberine göre; Beşiktaş, İspanyol golcü Negredo'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Siyah-Beyazlı kulüpten gün içerisinde resmi açıklama yapılması bekleniyor.

TÜRKİYE'DEN AYRILDI

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr ile görüşmek için dün Dubai’ye gitti.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek, "Kulüp ve benim için en iyisi bu. Beşiktaş'ı, şehri seviyorum ancak futbolda durumlar bazen karmaşık olabiliyor. Buradan ayrıldığım için üzgünüm. İstanbul'da çok mutluydum. Futbolda bir gün burada başka bir gün farklı bir noktada olabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN NE DEDİ?

Negredo'nun gidişi sırasında basın toplantısı yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş'a Negredo'yla ilgili gelmiş bir yazılı teklif yok. Dün de yoktu, bugün de yok. Nereye gittiğiyle ilgili bana bir bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübümüzün onayıyla gitmiş olamaz. Beşiktaş'a teşekkür ettiyse inşallah iyi bir bonservis bedeli getirmiştir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN