Beşiktaş Sompo Japan - Galatasaray Odeabank: 80-78 | Maç sonucu

Beşiktaş Sompo Japan - Galatasaray Odeabank: 80-78 | Maç sonucu

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11'inci hafta mücadelesinde Beşiktaş Sompo Japan sahasında Galatasaray Odeabank'ı 80-78 mağlup etti. Mücadelenin en skorer ismi attığı 19 sayıyla Beşiktaş'tan Jon Diebler oldu

Akatlar Spor Salonu'nda siyah-beyazlı ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakaya etkili başlayan deplasman ekibi, ilk periyodu 24-23 önde geçti. 2'nci periyotta vites yükselten Beşiktaş, savunmadaki etkili oyunuyla 18-12'lik çeyrek skoru yakaladı ve devreye 5 sayı farkla önde girdi: 41-36. 

3'üncü periyotta etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlı ekip, rakip potaya 25 sayı gönderdiği çeyreği 66-56 önde kapattı. Son periyotta Galatasaray iyi bir performans göstererek farkı indirse de rakibine öne geçme fırsatı vermeyen Beşiktaş Sompo Japan, parkeden 80-78 galip ayrıldı.

ÜST ÜSTE 8. GALİBİYET

Siyah-beyazlılar bu sonuçla ligde üst üste 8, toplamda ise 9'uncu galibiyetini alırken, Galatasaray Odeabank 6'ncı mağlubiyetini tattı.
Mücadelenin en skorer ismi attığı 19 sayıyla Beşiktaş'tan Jon Diebler oldu.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN