Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA maçları beIN Sports'ta mı? Yayıncı kanal belli oldu mu?

Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA maçları beIN Sports'ta mı? Yayıncı kanal belli oldu mu?

UEFA temsilcilerimiz Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçları hangi kanalda? Karşılaşmalara saatler kala temsilcilerimizin UEFA maçlarının yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı. Yeni bir iddia beIN Sports'un karşılaşmaları yayınlama ihtimalini gündeme getirdi.

İlk defa Avrupa'da boy gösterecek olan Akhisarspor, 19:55'te evinde Krasnodar ile karşılaşırken Beşiktaş, yine aynı saatte Vodafone Park'ta Norveç'in Sarpsborg 08 takımıyla mücadele edecek. Fenerbahçe ise 22:00'da başlayacak karşılaşmada deplasmanda Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'e konuk olacak. Ancak UEFA maçlarının hangi kanalın yayınlayacağı henüz belli değil. Spor severler maçların yayıncı kuruluşunu merak ederken alternatif canlı yayın sitelerini de araştırıyor.

18-09/20/resimid_10483685.jpg

BEIN SPORTS HAZIRLIK İÇİNDE

Zorlu mücadelelerin hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Krasnodar maçını takip edecek olan TRT muhabiri Sonay Teker'in verdiği bilgiye göre; Akhisar'da maçın canlı yayını için naklen yayın araçları kuruldu ve beIN Sports hazırlıklara başladı.

Şampiyonlar Ligi yayın hakkını son anda alan beIN Sports'un UEFA Avrupa Ligi'ni yayınlayıp yayınlamayacağı konusunda yapılan resmi bir açıklama yok. Akşam saatlerinde yayın krizinin çözülmesi bekleniyor.

Daha önce de Galatasaray maçı, Millilerin karşılaşması ve Beşiktaş'ın UEFA maçında da kanal belirsizliği yaşanmıştı. Hangi kanalların yayınlayacağı maçlara dakikalar kala belli olmuştu.

18-09/20/resimid_10483482-1537450275.jpg

BEŞİKTAŞ, SARPSBORG'U KONUK EDİYOR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Norveç ekibi Sarpsborg'u ağırlayacak.
Bu akşam Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 19:55'te başlayacak.

Mücadeleyi Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Peter Kobor yaparken, Theodoros Georgiou dördüncü hakem olacak.

18-09/20/resimid_10326078.jpg

AKHİSARSPOR - KRASNADOR MAÇI 19.55'TE

Ziraat Türkiye Kupası'nı geçen sezon ilk kez kazanıp tarihinde ilk kez Avrupa'da Türkiye'yi temsil etme hakkı elde eden Akhisarspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda bu akşam Rus ekibi Krasnodar'ı konuk edecek.

Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda saat 19.55'te başlayacak. Süper Lig'de Ankaragücü'ne mağlup olduktan sonra teknik direktör Safet Susic'le yollarını ayıran yeşil-siyahlı ekibin bu akşamki karşılaşmaya Antrenör Cem Kavçak yönetiminde çıkması bekleniyor. Ligde cezası süren Seleznyov'un Avrupa'da kadroya döneceği Akhisar'da, Lopes ise sakat durumda.

FENERBAHÇE - DİNAMO ZAGREB KARŞILAŞMASINA HAZIR

Fenerbahçe, D Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına konuk olacak. Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda oynanacak maç TSİ 22.00'de başlayacak. Maçın hakemi ise Craig Pawson. 

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk haftasında  deplasmanda Dinamo Zagreb ile karşılaşacak Fenerbahçe Futbol Takımı, Hırvatistan'a gelirken kadroda Valbuena yer almadı. İstanbul'da kalan Fransız futbolcu kafileyle birlikte Hırvatistan'a götürülmedi. 

Fenerbahçe - Dinamo Zagreb UEFA Avrupa maçı muhtemel 11'leri ise şöyle:

Dinamo Zagreb: Zagorac, Leovac, Theophile, Dilaver, Ademi, Hajrovic, Gojak, Stojaovic, Olmo, Budimir, Orsic 

Fenerbahçe: Harun, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Jailson, Mehmet Topal, Ayew, Benzia, Elmas, Slimani

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN