Beşiktaş, Volkan Şen'le ilgileniyor

Beşiktaş, Volkan Şen'le ilgileniyor

Beşiktaş'tan ses getirecek Volkan Şen hamlesi... Transfer çalışmalarını sürdüren ve kadrosuna son olarak İtalyan devi Inter'den Gary Medel'i katan Beşiktaş, Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Şen'i gündemine aldı.

Son iki sezonun şampiyonu ve bu sezon kadrosuna Pepe, Orkan Çınar, Alvaro Negredo, Jeremain Lens ve Gary Medel'i katan Beşiktaş, bir transfer için daha harekete geçti. NTV Spor'da yer alan habere göre Şenol Güneş, tecrübeli kanat oyuncusu Volkan Şen transferi için yönetime olumlu rapor verdi.

TEMASLAR BAŞLADI

Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen ve bonservisi elinde olan Volkan için temaslar başladı. Habere göre tecrübeli futbolcunun menajeriyle yapılan ilk görüşmeler olumlu geçerken 30 yaşındaki futbolcu için önümüzdeki günlerde resmi adımlar olabilir.

76 MAÇ, 8 GOL 10 ASİST

Son iki sezondur Fenerbahçe'de forma giyen Volkan, sarı-lacivertlilerle 76 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 8 gol 10 asistlik performans sergiledi. Şenol Güneş'le Bursaspor'da birlikte çalışan Volkan, kariyerinin zirvesini de o günlerde yaşamıştı. 30 yaşındaki futbolcu, 41 maçta 17 gol atarken 8 de asist yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN