Beşiktaş'a Fransız yıldız! Talisca'nın yerine geliyor

Beşiktaş'a Fransız yıldız! Talisca'nın yerine geliyor

Anderson Talisca’nın Manchester United’la yakınlaşmasının ardından Beşiktaş, Sambacı’nın yerini doldurmak için şimdiden çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlılar’ın ilk hedefinde; 2 sezondur gündeme gelen PSG’li Hatem Ben Arfa var.

Fanatik'in haberine göre, Spor Toto Süper Lig’de üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Beşiktaş, gelecek sezonda Avrupa’da da önemli başarılar elde edebilmek için transfer çalışmalarına hız vermişti. İlk olarak mevcut kadroyu koruyup sonrasında stoper ve kanat bölgelerine takviye yapmayı hedefleyen yönetim, Anderson Talisca ve Manchester United yakınlaşması sonrasında harekete geçti.

17-06/17/besiktas-ben-arfa-nin-pesinde-2921722.Jpeg

Yönetimin, Brezilyalı futbolcuyla hem İngiliz devinin hem de Çin takımlarının ilgilenmesi sonrasında bu ismin yerini şimdiden doldurmak için çalışma başlattığı bildirildi. Kara Kartal’ın bu doğrultuda önceki transfer sezonlarında da sık sık gündeme gelen Hatem Ben Arfa’yı takibe aldığı belirtildi.

KULUBÜYLE 3 KUPA KALDIRDI

Geçen sezon Fransa Lig 1 devi Paris Saint- Germain’de çıktığı 32 maçta 4 gollük performans sergileyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, dönemi 3 kupayla tamamladı. Takımıyla; Fransa Kupası, Fransa Lig Kupası ve Fransa Süper Kupası’nı kazanan tecrübeli futbolcu, zaman zaman kanat hattında da görev yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN