Beşiktaş'ta Atiba'ya kulübe yolu gözüktü

Beşiktaş'ta Atiba'ya kulübe yolu gözüktü

Beşiktaş forması altında üç sezondur oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Atiba Hutchinson’un yedeğe çekilme ihtimali gündeme geldi.

Tolgay Arslan’ın Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarındaki başarılı performansı nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş farklı kadro arayışlarına başladı. Siyah-beyazlı hocanın, Kasımpaşa karşılaşmasında Atiba’yı yedek soyundurup orta sahada Oğuzhan-Tolgay-Talisca üçlüsüne görev verebileceği öğrenildi.

Tolgay Arslan’ın son dönemde sergilediği performans ve yaptığı asistler, Teknik Direktör Şenol Güneş’in kafasını karıştırdı.

Kasımpaşa maçı öncesi farklı kadro arayışlarına şimdiden başlayan Güneş’in, Talisca’nın dönüşüyle ilk 11’in değişmez ismi Atiba’yı hafta sonu yedek soyundurabileceği iddia edildi.

Fanatik'te yer alan haberde, sakatlığı yüzünden Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Kanadalı oyuncunun yerine orta sahada Oğuzhan ve Tolgay’a şans veren Güneş’in, Kasımpaşa maçında da bu ikiliyi sahaya sürebileceği aktarıldı. Son dönemde form grafiği düşen Atiba konusunda kesin bir karar vermeyen siyah-beyazlı hocanın; Oğuzhan, Tolgay ve Talisca’dan birini de yedeğe çekebileceği vurgulandı.

YÖNETİMDEN DE TAM DESTEK

Bu arada Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarında yaptığı asistlerin yanı sıra sergilediği mücadeleci futbolla tam not olan Tolgay Arslan, yönetimin de alkışını topladı. Sezon sonunda takımdan ayrılabileceği ileri sürülen Tolgay’ın performansını değerlendiren siyah-beyazlılar, “Böyle oynayan bir oyuncuyu bırakmak, hiç de mantıklı değil. Tolgay ancak çok astronomik teklifler alırsa gidebilir. Böyle bir teklif gelmezse kesinlikle takımda kalmalı” yorumunu yaptı.

Sakatlıktan yeni çıkan Atiba Hutchinson fazla varlık gösteremediği Bursaspor karşılaşmasının 63. dakikasında yerini Cenk Tosun’a bırakmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN