Beşiktaş'ta 'Güneş' tutulması

Beşiktaş'ta 'Güneş' tutulması

Kartal'ın Süper Lig'de puan kaybı sürüyor. Siyah-Beyazlıların hocası Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi öncesi kadroda revizyon yaptığı son lig maçında da sahadan istediği sonuçla ayrılamadı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Porto ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Süper Lig'de oynanan Akhisarspor mücadelesinde, Oğuzhan, Cenk ve Babel'i yedek soyundurdu. Kadroda rotasyona giden tecrübeli teknik adam, oyuncularının performansından ötürü, Porto maçı için dinlendirdiği üç oyuncuyu da sahaya sürmek zorunda kaldı. Şenol Güneş, Oğuzhan, Cenk ve Babel'den de istediği verimi alamazken, revizyon yaparak çıktığı Akhisarspor mücadelesinde 1 puana razı oldu. Akhisar maçında Newcastle United ve ESPN kanalının iddiasına göre Juventus scoutlarının izlediği Cenk Tosun maçın ardından, "5-0 kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puanla ayrıldık. Takımın penaltıcısı bendim ama sahada olmadığım için Quaresma kullandı. Penaltıyı Negredo'nun kullanması onun çıkış yakalaması için iyi olabilirdi" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN