Bruma'ya sürpriz talip çıktı

Bruma'ya sürpriz talip çıktı

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma için İngiltere Championship ekibi Wolverhampton'ın devreye girdiği belirtildi.

Sporx'in haberine göre,  24 takımlı Championship Ligi'nde 16. sırada yer alan Wolverhampton, şu an Portekiz Ümit Milli Takımı'nda yer alan Bruma'yı radarına aldı. İngiliz takımının en pahalı oyuncusu olan Helder Costa'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve Portekizli futbolcunun yerini yine bir Portekizli olan Bruma ile doldurmak istedikleri belirtildi.

TALİSCA'YI TRANSFER ETMEK İSTEMİŞTİ

Wolverhampton, Helder Costa'yı geçen sezon Benfica'dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etmişti. Premier Lig'e yükselmek için yatırımlarını arttıran Wolverhampton, sezon başında da Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca'yı transfer etmek istemişti.

SÖZLEŞME 2018'DE SONA ERİYOR

Bruma ile ayrıca Premier Lig'in güçlü ekibi Tottenham'ın da ilgilendiği konuşuluyordu. Bruma'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2018 yılında sona erecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN