Bursaspor evinde konuk ettiği Medipol Başakşehirspor ile beraber kaldı.

Bursaspor evinde konuk ettiği Medipol Başakşehirspor ile beraber kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, Bursaspor'a konuk oldu. Son 5 lig maçının 4'ünde sahadan 1 puan ile ayrılan Bursaspor, yine puana razı oldu

Bursaspor, Süper Lig'in 6. haftasında evinde Başakşehir'i konuk ediyor. Bursaspor, 3. dakikda Diafra Sakho'nun ayağıdan golü buldu ancak VAR incelemesinin ardından, Sakho'nun elle oynadığı tespit edildi ve gol iptal edildi. Başakşehir 51. dakika penaltı kazandı. Topun başına geçen Adebayor, penaltıyı gole çeviremedi. Zirve takibini sürdüren Başakşehir ise girdiği pozisyonlarda ağları sarsamadı.

Bursaspor, 3. dakikda Diafra Sakho'nun ayağıdan golü buldu ancak hakem Ümit Öztürk'ün VAR incelemesiyle, Sakho'nun elle oynadığı tespit edildi ve gol iptal edildi.

Medipol Başakşehir, 51. dakika penaltı kazandı. Topun başına geçen tecrübeli golcü Adebayor, penaltıyı gole çeviremedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN