Bursaspor Yönetimi, Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı

Bursaspor Yönetimi, Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı

Kayserispor karşılaşmasını 2-1 kaybeden Bursaspor'da moraller alt üst oldu. Süper Lig'de 13. hafta maçları sonucunda 15 puan ile yetinen yeşil-beyazlılar, Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı.

Bursaspor'da ikinci Ertuğrul Sağlam dönemi kısa sürdü. Haziran ayında Şenol Güneş'in yerine Yeşil-Beyazlı ekipte ikinci kez teknik direktörlük görevine gelen Sağlam, takımının Kayserispor'a evinde 2-1 kaybettiği maç sonrası istifa etti.

Sağlam 13 haftada 8 yenilgi aldı

46 yaşındaki teknik adam yönetiminde Bursaspor bu sezon geride kalan 13 haftada 8 yenilgi ve 5 galibiyet elde ederek 15 puan topladı. Bursaspor taraftarı 5. haftadaki Eskişehirspor ve 12. haftadaki Akhisar Belediyespor maçlarında takımın ortaya koyduğu kötü futbol sebebiyle Ertruğrul Sağlam'ı istifaya davet etmişti.

Bursaspor'dan açıklama

"Kayserispor maçının bitimiyle birlikte Yönetim Kurulumuz toplanmış, önce kendi arasında bir durum değerlendirmesi yapmış ve ardından Sayın Ertuğrul Sağlam'la biraraya gelmiştir. Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir."

200. resmi maçına çıkmıştı

Bursaspor'daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Ertuğrul Sağlam, Kayserispor mücadelesiyle Bursaspor'daki 200. resmi müsbakasına çıkmıştı. Sağlam bu karşılaşmalarda 96 galibiyet, 45 beraberlik ve 59 yenilgi elde etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN